luni, 16 iunie 2014

Actualizare: CONCURSUL DE DEFINIŢII "REBUSMANIA 2014"

Atenţie, rebusmaniaci !

5 comentarii:

  1. - Mulţumim (nădăjduiesc, că sunt în asentimentul tuturor participanţilor!) pentru anunţ şi urarea de succes! Este interesant de ştiut - sper, că nu este un secret! - numărul participanţilor înscrişi la la Concursul de definiţii iniţiat de grupul REBUSMANIA precum şi data la care estimaţi publicarea clasamentului final! Vă mulţumim!
    Marian Dincă

    RăspundețiȘtergere
  2. Singurul secret din acest concurs este, pentru două săptămâni, (până când juriul va definitiva clasamentul), acela privitor la numele concurenţilor... În rest, totul este la vedere. Atunci veţi afla atât numele celor aproape 40 de concurenţi, cât şi locurile ocupate.
    După o primă trecere în revistă a materialelor primite, este îmbucurătoare constatarea că multe definiţii se situează la cote superioare, confirmându-se încă o dată emulaţia pe care o produce acest fel de întreceri.
    Mai trebuie precizat faptul că data publicării rezultatelor în revista RebusopTIM va influenţa şi data postării lor pe blogul rebusmania şi pe Facebook, întrucât este nevoie de o anumită concordanţă. Vă voi ţine la curent cu desfăşurarea evenimentelor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulţumim pentru răspunsul mai mult decât satisfăcător! Felicitări participanţilor! Succes brigăzii de arbitri!
    Marian Dincă

    RăspundețiȘtergere
  4. Felicit pe initiatorii acestui concurs , pacat insa ca numarul participantilor este atat de mic desi data de expediere a fost preungita cu doua saptamani . ,,Succesuri ,, tuturor participantilor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumim pentru felicitări! Sperăm ca toată lumea să fie mulţumită, chiar şi după o promovare pe timp scurt şi o arie destul de restrânsă. În ceea ce priveşte numărul participanţilor, depinde din ce unghi abordezi problema... În situaţia actuală, când alte concursuri, mult mai bine popularizate, cu premii de zece ori mai mari adună mai puţini concurenţi, mi se pare totuşi o reuşită...

      Ștergere