duminică, 5 februarie 2017

LABIRINT SINAPTIC (careu de definiţii)

de Ciprian OGLAN
Careu apărut în revista LABIRINT

5 comentarii:

  1. Vas cu cheag ..... SUPERBA!
    Laturi tiganesti
    Parintele psihanalizei
    Curiozitati din lumea animala
    Mama mia .... stil diferit.Asta cred ca e finisata prin Braila

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu pe ce criterii va bazati conjecturile. Îndraznesc sa cred ca la careurile mele finisarile sunt superflue. Mama mia am dat-o pentru prima oara în Rebus Tim, acum vreo 20 de ani. Multumesc pentru aprecieri.

      Ștergere
    2. Stimate domnule Dincu, bun venit pe blogul rebusmania! Sper ca vizitele în acest spaţiu virtual rebusist să vă aducă momente de reală încântare. Vă rog să vă înscrieţi la lista de „Prieteni” şi să treceţi adresa de e-mail în dreapta sus, sub ceas, pentru a primi înştiinţări în timp util despre noile apariţii de pe blog.
      În altă ordine de idei, cu tot respectul pentru opinia personală, nu înţeleg nici eu ultima frază a comentariului dv. Amicul Ciprian are dreptate, unui autor de calibrul lui nu i se schimbă nici măcar o virgulă din definiţiile originale.

      Ștergere
  2. PĂRINTELE PSIHANALIZEI.
    MAMA MIA.
    VILE DE LUX.
    Analizând la rece tot careul...e de admirat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cultul personalitatii; Masa depreciata (p.); Departe de ei gandul; Fileuri de peste; Bataie la toba!; Un tip de viata; Transportor alpin; Fac pe desteptii; Inaltarea Domnului; Sectia la care esti retinut dupa un atac; Facut de toata ocara.

    RăspundețiȘtergere