duminică, 27 ianuarie 2013

Noi apariţii rebusiste: Revista REBUS opTIM - număr dublu



Doar în luna ianuarie pasionaţii de cuvinte încrucişate au parte de un REBUS opTIM special, cu un număr dublu de pagini. Din luna februarie se va reveni la cadenţa obişnuită cu apariţie bilunară.

7 comentarii:

  1. f, frumos! dar care e situația cu revista CAFE REBUS, care nu mai apare din luna septembrie (ultimul nr a fost 29, pe august)?

    RăspundețiȘtergere
  2. Din raţiuni economice şi alte considerente interne apariţia revistei în cauză a fost suspendată pe o perioadă nedeterminată de timp. Rebus opTIM

    RăspundețiȘtergere
  3. Puteti telefona la redactia REBUS OPTIM in legatura cu aparitia revistei CAFE REBUS , credeam ca a aparut noul numar pe FEBRUARIE al lui REBUS OPTIM , asa tarziu a aparut pe la dumneavoastra ?. CU STIMA SI RESPECT !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am adus la cunoştinţă redactorilor de la Rebus opTIM întrebarea dv. Aveţi răspunsul lor mai sus. Prompt, ca de obicei, hahaha...

      Ștergere
  4. Stiam raspunsul lor de anul trecut ,mesajul meu era doar pentru dl .IOAN AUGUSTIN ,eu va intrebam doar daca REBUS OPTIM a aparut asa de tarziu in zona dvs, de vreme ce a-ti semnalat asa de tarziu aparitia lui.Deja astept numarul viitor . ,Multumesc pentru raspuns !Sanatate si inspiratie .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hahaha, păi, de unde să deduc faptul că vă adresaţi d-lui Ioan Augustin, devreme ce în postarea dv. apar doar virgule? Glumesc, bineînţeles, la urma urmei toţi cei interesaţi de Rebus opTIM (şi sunt foarte mulţi) vor să afle noutăţi în legătură cu apariţia ei.
      Da, aveţi dreptate, am postat ştirea cam târziu, din cauza faptului că am primit poza abia acum. Dar, mai bine mai târziu decât niciodată, hahaha... Am primit asigurări de la redactori că voi avea informaţia în mod regulat, chiar în ziua apariţiei pe piaţă a viitoarelor numere.
      Vă muţumesc pentru interesul pe care-l acordaţi blogului rebusmania şi vă aştept şi cu alte comentarii.
      Sănătate maximă!

      Ștergere
  5. Am uitat ceva si trebuie sa revin cu o intrebare(acum chiar va rog sa-i sunati daca puteti pe cei de la REBUS OPTIM ) :-Daca tot a fost ultimul numar cel din August ( 29 ) ,pot cei de la REBUS OPTIM sa faca un sacrificiu de dragul cititorilor( DIN RESPECT PENTRU EI ) si sa aloce o pagina cu dezlegarile pentru ultimul numar din CAFE REBUS in paginile unui numar viitor din REBUS OPTIM , asa cred eu ca au finalizat o treaba si nu au lasat-o balta . Ar putea chiar sa anunte tot in acele pagini sistarea aparitiei CAFE REBUS .Va salut si i-mi cer scuze pentru ...promtitudine .o sa incerc sa nu-mi mai spun parerea ,cred ca mi-am facut multi ,, prieteni ,, cu ocazia asta !

    RăspundețiȘtergere