vineri, 7 aprilie 2017

PASSACAGLIA (careu de definiţii)

de Ştefan CIOCIANU
Careu publicat în revista REBUS

9 comentarii:

 1. Toate bune si frumoase !
  CASTRE - DRICAR - GLASVAND

  RăspundețiȘtergere
 2. P. HRISTODULO

  In aceeasi nota:
  ALERGOLOG - GLASVAND - DRICAR

  RăspundețiȘtergere
 3. Un careu excepţional cu definiţii una mai frumoasă ca alta dintre care citez doar câteva, din economie de spaţiu:
  Este un om învăţat cu lipsa noastră de toleranţă; Formulare de completat pentru o asigurare de sănătate; S-au ridicat demult în apărarea romanului istoric; „Piatra din casă” într-o montare clasică plină de strălucire; Imaginea reflectată într-o oglindă parabolică; Are o mare slăbiciune... pentru francofoni; Se ţin de pereţi, după ce s-au făcut bine din sticlă; Şmecherul de la Cotroceni... emotiv în sinea lui!; Servea gratuit la Leonida; Vine cu amar de lume; Vine cu mascaţii şi te saltă când nu mai poţi să faci nimic. Mi-a făcut mare plăcere să-l dezleg şi în revistă dar şi aici. Felicitări domnule Ciocianu!
  A.V.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Stimate/stimată domn/doamnă, vă mulţumesc mult pentru aprecieri. Mă bucur dacă v-am putut oferi câteva momente de încântare... ;)

   Ștergere
 4. Ma simt "mic" in raport cu dl. AVOCAT.(A.V.)
  Asta nu inseamna ca nu-l apreciez pe domnul St. C. in tot ce publica si mai ales faptul ca "intretine" acest blog care da na zilnic o portie de..."TORT".
  Eu scriu cat mi putin si din cauza ca nu stapanesc bine tastatura. Oricum este o apreciere a noastra a tuturora a valorii domniei sale.
  SALUTATI "DOMNILEOR REBUSMANI" si sa ne vedem zilnic pe "ECRAN" cat mai mult timp.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu vă acuză nimeni că aţi scris "puţin" ;) ;) Ce-i mai important este că v-a plăcut careul şi că aţi împărtăşit acest lucru. Pentru asta vă mulţumesc din nou. Sănătate maximă!

   Ștergere
 5. Ce s-ar mai putea adăuga, după colegii (enigmistic...elogiile) de mai sus? Să încercăm câteva:

  Se țin de pereți, după ce s-au făcut bine din sticlă (sg.) - S-au ridicat demult în apărarea romanului istoric - Poartă piele de antilopă - A se situa în mod democratic de partea opoziției.

  :

  RăspundețiȘtergere