miercuri, 2 aprilie 2014

Noi apariţii rebusiste: REVISTA LABIRINT nr. 27


Atenţie, rebusmaniaci! A apărut revista LABIRINT nr. 27! Sub atenta îndrumare a împătimitului promotor al mişcării rebusiste, profesorul Serghei COLOŞENCO, revista cuprinde careuri tematice, careuri de definiţii, fantezii, surprize şi enigmistică de înaltă calitate. De asemenea, în paginile revistei, veţi găsi un medalion enigmistic dedicat lui Eugen Diradurian, o culegere de epigrame, rubrica „Semnal” şi multe alte jocuri. Pentru relaţii şi colaborări folosiţi adresa de e-mail: scirimpex@yahoo.com

Un comentariu:

  1. Referitor la medalionul enigmistic, pentru a respecta realitatea, îmi permit să fac câteva corecturi care sunt corespunzătoare cu manuscrisul articolului pe care regretatul Vasile Turculescu a avut amabilitatea să mi-l trimită, la vremea respectivă.
    ATENA = Leagăn balcanic pentru democraţie în scutece, corect : Leagăn balcanic pentru democraţia în scutece.
    STAMINĂ = Bărbăţie nebănuită a gingaşelor flori, corect : Bărbăţia nebănuită a gingaşelor flori.
    CIMITIR = Ţara umbrelor cu garsoniere, corect : Ţara umbrelor cu garsoniere de lemn.
    COŢCAR = Enciclopedie de trucuri dintr-o enciclopedie de cartier, corect : Enciclopedie de trucuri dintr-o bibliotecă de cartier.
    OŢET = Vlăstar de viţă atinsă de boala timpului, corect : Vlăstar de viţă atins de boala timpului.
    La întâlnirea rebusistă de la Brăila..., corect : La întâlnirea rebusistă de la Berlin...
    Este absolvent al Institutului Politehnic Bucureşti, Facultatea de Metalurgie, 1980, corect : Este absolvent al Institutului Politehnic Bucureşti, Facultatea de Metalurgie, 1971; absolvent al cursurilor post-universitare la Institutul de Construcţii Bucureşti, Facultatea de Instalaţii, 1980.
    Vă mulţumesc pentru înţelegere, Eugen Diradurian.

    RăspundețiȘtergere