marți, 4 septembrie 2012

PESCĂREASCĂ (biverb eliptic)

Problemă cu grad înalt de dificultate !
Trimite soluţia la rubrica de mai jos, intitulată "comentarii"

10 comentarii:

  1. FIR ÎNTINS (fiorin/t-în-s) (dezlegând, m-a cuprins un...fior întins la maximum, fără elidare!! felicitări sincere autorului!

    RăspundețiȘtergere
  2. FIR ÎNTINS(?)
    Lică Receanu

    RăspundețiȘtergere
  3. am o propunere, sper, interesanta: cum in revista REBUSMANIA (cele 12 numere, din cate stiu eu) au aparut numeroase probleme enigmistice de o reala valoare, pe care publicul rebusist de la noi nu in totalitatea lui a reusit sa le vada (guste) - inclusiv careuri de o reala tinuta (definitii), cred ca n-ar fi deloc rea ideea de la le relua (printr-o triere atenta), pe cele mai reusite dintre ele, in paginile blogului dvs, una- doua pe saptamana,eventual, mai ales ca o copiere a lor nu ia atata timp cat elaborarea unui desen la o noua problema...cred ca n-ar fi rau sa le grupati (mai ales ca ati publicat deja cateva dragute) intr-n album (pe blog) dedicat problemelor cu grad inalt de dificultate... multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vă mulţumesc pentru propunere şi pentru aprecierile asupra materialelor care apar pe blogul rebusmania!
      După cum lesne se poate observa, unele dintre problemele şi careurile propuse aici au apărut în diferite numere ale revistei Rebusmania. Voi continua acest procedeu, tocmai datorită faptului că au fost apreciate la vremea lor de către mulţi abonaţi la revistă, iar majoritatea acestor probleme se află încă în "trend", ca să zic aşa, suscitând un interes deosebit şi, implicit, numeroase "vizite" pe blog. Vă aştept şi cu alte postări aici, la "comentarii".
      Sănătate maximă!

      Ștergere
  4. Soluţia corectă: FIR ÎNTINS! (FI(O)RIN / T-ÎN-S)
    Toate răspunsurile au fost exacte.
    Mulţumesc pentru postări!

    RăspundețiȘtergere